AnyCoinDirect

Cryptocurrencies kopen via AnyCoinDirect

Ook AnyCoinDirect.eu is een mooie website om je cryptocurrencies aan te kopen. De website heeft veel weg van Litebit, omdat er veel keuze is in altcoins.
Daarmee is AnyCoinDirect populair onder beginnende investeerders die graag veel verschillende cryptomunten tot zich willen nemen.

 

Altcoins

Behalve Bitcoin, Ethereum en Litecoin kun je (op dit moment) bij AnyCoinDirect ook terecht voor de volgende altcoins:
Ethereum Classic
Monero
Stratis
NEO
Pivx
Dogecoin
Dash
Blackcoin
Zcash
Peercoin
Gulden
Dat is een aardig rijtje. Nog niet zoveel als bij Litebit, maar wel de moeite waard. Zeker als voorraden bij één van de twee partijen op zijn, is het goed om te weten dat je uit kunt wijken naar een ander adres.

 

Bestellen zonder validatie

In tijden waarin cryptomunten aanzienlijk stijgen in waarde, wil je natuurlijk snel aan deze munten kunnen komen. AnyCoinDirect.eu maakt het dan ook mogelijk om voor € 100 te bestellen zonder dat je je hoeft te valideren.
Valideren heeft zeker wel voordelen, want daarmee kun je voor grotere bedragen investeren. Maar wel handig als je geen zin hebt om te wachten en nu snel iets wil kopen.

 

Voordelen van AnyCoinDirect

Het is zeker de moeite waard om op AnyCoinDirect.eu je cryptocurrencies te bestellen. De voordelen van AnyCoinDirect op een rijtje:
Een snelle, veilige en betrouwbare website die je zeer snel over je geliefde cryptocurrencies laat beschikken;
Betalingen onder de € 100 hoeven niet gevalideerd te worden;
Meer mogelijkheden voor mensen die zichzelf wel valideren;
Behalve de bekende Bitcoin, Ethereum en Litecoin kun je op hun website ook terecht voor vele alternatieve coins (altcoins).

 

Gebruik van AnyCoinDirect

Het is handig om AnyCoinDirect.eu in te zetten als voorraden elders op zijn. Dat gebeurt de laatste tijd vaker nu er een enorme run is op cryptomunten. Het gebruik van deze website kan dan ook helpen wanneer je elders – bijvoorbeeld op coin exchanges – je altcoins wil aanschaffen of munten wil bemachtigen die nog niet via Nederlandse wegen te kopen zijn.
Je kan dan bijvoorbeeld via ideal een klein vermogen aan Bitcoin, Ethereum of Litecoin kopen en deze overzetten naar je wallet op de exchange. Vervolgens kun je op de exchange (waar CoinBase, CoinExchange.io en Bittrex slechts enkele voorbeelden van zijn) je munten weer omzetten in de nieuwere altcoins. Het voordeel is dat je zo snel aan munten kunt komen, zonder dat het heel veel overzetten is.
AnyCoinDirect is dus niet handig als basis voor enkele bekendere altcoins, maar kan ook een goede start zijn wanneer je meer munten wil aanschaffen op een internationale exchange.

AnycoinDirect crypto exchanges; koop hier uw cryptomunten!

Bewaren van je munten

De veiligste manier om je munten na betaling te bewaren is op een hardware wallet. Deze kun je kopen voor enkele tientjes, zoals de Ledger Nano S. Ook kun je van websites van cryptocurrencies wallets downloaden en als software installeren op je computer. Zo heb je je cryptomunten altijd in eigen beheer en hangen ze niet in de lucht.

Sign up for our free daily TradeinCrypto Update

Don't miss any news, backgrounds, analysis, guides and many more info. Subscribe for free now: 
SUBSCRIBE!
Give it a try, it's free and you can unsubscribe anytime.