Bitonic

Cryptocurrencies kopen via Bitonic

Bitonic stelt je in staat om snel Bitcoins te kopen. Bitonic.nl is een Nederlandse website en legt zich enkel en alleen toe op Bitcoins, waardoor het aanbod beperkt is. Vooral mensen die echt in Bitcoin willen handelen of Bitcoin nodig hebben voor andere doeleinden maken doorgaans gebruik van Bitonic.

 

Nummer 1 van Nederland

Bitonic noemt zichzelf de nummer 1 van Nederland en handelt al sinds 2012 in Bitcoins. Ook biedt Bitonic een exchange aan, waarmee het mogelijk is om Bitcoins te ruilen voor euro’s en andersom.

 

Voordelen van Bitonic

Waarom zou je je wenden tot Bitonic als je Bitcoins aan wil schaffen? Bitonic zelf geeft aan dat de volgende drie voordelen voor haar systeem gelden:

  • Ze zijn snel en maken Bitcoins vrijwel direct na een betaling over.
  • Je hoeft geen documenten op te sturen, wat het eenvoudig maakt.
  • Bitonic gebruikt iDeal voor betrouwbare betalingen.
  • Dat alles maakt Bitonic een betrouwbare speler op de Bitcoin-markt.

 

Eenmalige verificatie

Je dient wel eenmalig je rekeningnummer te verifiëren via Bitonic. Dat kun je doen aan de hand van een overboeking van 1 eurocent. Na die verificatie kun je voortaan zoveel overboekingen doen als je zelf wilt. Je dient wel een externe wallet te hebben. Deze kun je in hardware-variant aanschaffen, maar ook downloaden als software.

 

Bitcoin Academie

Om zichzelf te onderscheiden van andere aanbieders van Bitcoin en aanverwante munten, biedt Bitonic ook nog de mogelijkheid om een opleiding te volgen aan de eigen Bitcoin Academie. Je kunt daar privé of in groepen les krijgen in de ins en outs van Bitcoin en cryptocurrency. Handig als je van plan bent serieus te gaan handelen in Bitcoin, maar ook wanneer je overweegt Bitcoin als betaalmiddel te gaan gebruiken of accepteren (omdat je bijvoorbeeld een winkel hebt of via je website diensten en producten verkoopt).

 

Ten opzichte van andere wisselkantoren

Als wisselkantoor is Bitonic zeer beperkt. Nog beperkter dan BTCDirect.eu, dat zich naast Bitcoin ook toelegt op Litecoin en Ethereum.
Voor beginnende investeerders in cryptomunten kunnen partijen als AnyCoinDirect en Litebit interessanter zijn, omdat ze veel meer mogelijkheden op het gebied van altcoins. Die zijn vaak een stuk goedkoper en daardoor zeer gewild.
Wel is Bitonic geschikt voor het doen van Bitcoin-transacties naar wallets op exchanges. Wanneer je dus altcoins aan wil schaffen die je niet via de Nederlandse wisselkantoren in je bezit kunt krijgen, kun je wel Bitcoins over laten maken naar internationale exchanges (noem bijvoorbeeld Changelly, Bitfinex, Bittrex en CoinExchange) om aldaar je cryptocurrencies te kopen.

 

Conclusie

Voor beginnende investeerders in Bitcoin en cryptocurrencies zijn er makkelijker en uitgebreidere websites, maar wie zich echt toe wil leggen op Bitcoin kan zeker voordeel halen uit deze website. De Bitcoin Academie kan je helpen om zicht te krijgen op Bitcoin als cryptovaluta. Die extra service maakt het dat Bitonic zich nog kan onderscheiden van andere aanbieders.
Op Bitonic kun je eenvoudig en via iDeal over Bitcoin beschikken. Je dient dan wel een externe wallet aan te maken waar je de betreffende Bitcoins heen stuurt.

Sign up for our free daily TradeinCrypto Update

Don't miss any news, backgrounds, analysis, guides and many more info. Subscribe for free now: 
SUBSCRIBE!
Give it a try, it's free and you can unsubscribe anytime.