BTCDirect

Cryptocurrencies kopen via BTCDirect

In Nederland is BTCDirect misschien wel de marktleider als het aankomt op de grootste drie munten: Bitcoin, Ethereum en Litecoin. Voor deze drie munten kun je bij BTCDirect.eu terecht. De afkorting in de domeinnaam doet vermoeden dat de website zich voorheen vooral op Bitcoin (BTC) toelegde. Maar in de loop der jaren hebben ze hun aanbod uitgebreid met Ethereum en Litecoin.

 

De grote drie

BTCDirect is dan ook de website waar je moet zijn voor de grote drie cryptomunten. Voor andere munten, zoals altcoins als Ripple, Stellar Lumens, Dogecoin, Reddcoin en ga zo maar door, kun je bij BTCDirect.eu niet terecht.
Wel kun je deze site gebruiken als startpunt om aan deze altcoins te komen via exchanges.

 

Wallets

BTCDirect biedt geen mogelijkheid om je aangekochte Bitcoins, Ethereum en Litecoins op te slaan. Er is dus geen sprake van een online wallet. Die moet je van tevoren ergens anders aanmaken, maar dat kan eenvoudig door ze van de eigen websites te downloaden. Of nog beter door het aanschaffen van een hardware wallet, wat de meest veilige manier is om cryptomunten te bewaren.

 

Voordelen van BTCDirect.eu

Het gebruik van BTCDirect.eu biedt diverse voordelen, zoals:

  • Makkelijk en snel kunnen beschikken over Bitcoin, Ethereum en Litecoin;
  • Grote voorraden, waardoor je snel voorzien kunt zijn;
  • De perfecte start voor het uitwisselen van cryptomunten op internationale exchanges;
  • Veel ervaring met Bitcoin, Ethereum en Litecoin;
  • Een zeer actieve klantenservice die je helpt bij het doen van transacties.

 

BTCDirect versus altcoins

Het enige nadeel van BTCDirect.eu is dat je er geen altcoins aan kunt schaffen, op Ethereum en Litecoin na. Daarmee is de positie van BTCDirect aan het wankelen. Nederlanders kiezen toch eerder voor goedkopere en beter betaalbare altcoins dan voor duurdere munten als Bitcoin, Ethereum en Litecoin. Wat dat betreft zullen mensen eerder geneigd zijn een platform als Litebit of AnyCoinDirect te bezoeken. Hier is het aanbod vele malen groter en kun je ook gewoon Bitcoin, Ethereum en Litecoin kopen.
Hooguit wanneer de limiet Bitcoin op AnyCoinDirect of Litebit bereikt is, zou BTCDirect.eu nog als leuk uitstapje kunnen dienen.

 

Conclusie

BTCDirect is vooral bekend vanwege het aanbod Bitcoin, Ethereum en Litecoin. Tegenwoordig is er ook grote behoefte aan altcoins, maar die zijn via deze website niet te verkrijgen. Op dat gebied leggen zij het dus af tegen platformen als AnyCoinDirect en Litebit, welke dat aanbod van altcoins wel hebben.
Desondanks werkt BTCDirect.eu goed, veilig en is er een sterke klantenservice die veel kennis heeft van de drie genoemde cryptocurrencies.

Sign up for our free daily TradeinCrypto Update

Don't miss any news, backgrounds, analysis, guides and many more info. Subscribe for free now: 
SUBSCRIBE!
Give it a try, it's free and you can unsubscribe anytime.