Cryptomunten kopen

Cryptomunten kopen

Waar kun je cryptomunten kopen?  Een vraag die een hoop mensen zich stellen in hun zoektocht naar cryptocurrencies.

In Nederland zijn vier grote websites die het mogelijk maken om makkelijk en snel over cryptogeld te beschikken. Los van de vier websites kun je altijd terecht op exchanges. Je hebt daar dan wel vaak Bitcoin of Ethereum voor nodig. Die kun je in Nederland aanschaffen en vervolgens overmaken naar je wallet aldaar.
De start ligt dus gewoon in Nederland en dan bij voorbeeld bij deze vier bedrijven:

  • Litebit.eu
  • BTCDirect.eu
  • AnyCoinDirect.eu
  • Bitonic

Litebit.eu

De Nederlandse website Litebit.eu is misschien wel de meest uitgebreide, daar je hier ook veel altcoins vind. Je kunt via iDeal niet alleen Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum en Litecoin kopen, maar ook ReddCoin, Ripple, NavCoin en Dogecoin aanschaffen. Deze worden vervolgens gewoon bewaard op de website Litebit.eu
Naarmate je meer van jezelf valideert op Litebit.eu, kun je ook meer geld tegelijk omzetten in cryptomunten.

BTCDirect.eu

Voor de drie vooraanstaande munten (Bitcoin, Ethereum en Litecoin) kun je terecht bij BTCDirect.eu. Je kan ze hier niet opslaan, dus je moet wel zorgen dat je elders al een wallet hebt aangemaakt. Dat kan natuurlijk ook een software of hardware wallet zijn.
Voordat je bij BTCDirect.eu bestelt, moet je jezelf valideren.

AnyCoinDirect.eu

Zoals de naam al doet vermoeden kun je bij AnyCoinDirect.eu terecht voor diverse munten. Niet alleen Bitcoin, Litecoin en Ethereum zitten hier in het assortiment, maar ook veel altcoins. Dogecoin bijvoorbeeld en NavCoin. Hoewel je meer munten aan kan schaffen is AnyCoinDirect.eu nog niet zo uitgebreid als Litebit.eu.

Bitonic

Eén van de grootste en bekendste handelaren op het gebied van Bitcoins is Bitonic. Je kunt hier uitsluitend terecht voor Bitcoins, maar kunt dan ook optimale service en ondersteuning verwachten. Niet alleen handig voor als je echt in Bitcoins wil handelen, maar ook handig voor wanneer je de Bitcoins over wil zetten naar een exchange om er altcoins voor te kopen. Bitonic werkt simpel en snel. Bij vragen kun je de klantenservice bellen en krijg je uitstekende hulp.

Sign up for our free daily TradeinCrypto Update

Don't miss any news, backgrounds, analysis, guides and many more info. Subscribe for free now: 
SUBSCRIBE!
Give it a try, it's free and you can unsubscribe anytime.