Litebit

Cryptocurrencies kopen via Litebit

Ben jij ook bevangen door de cryptokoorts en wil je graag snel een portfolio van cryptomunten samenstellen? Dan moet je natuurlijk weten hoe je cryptocurrencies aanschaft.
In Nederland zijn er meerdere mogelijkheden om aan cryptocoins te komen. De website Litebit.eu is er eentje van. Hoe kun je cryptocurrencies kopen via Litebit?

 

Litebit.eu

Al enkele jaren heeft Litebit.eu ervaring met de aanschaf van cryptomunten. Via de website kun je je zeer eenvoudig registreren per mail. Vervolgens kun je voor een bedrag aan munten kopen. Wil je dat bedrag verhogen (je dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse limiet gaan dan ook omhoog), dan kun je je op verschillende niveaus legitimeren. Hoe meer je legitimeert, hoe hoger je bestedingsruimte.
Betalingen op Litebit.eu verlopen via iDeal en worden dus direct in werking gezet.

 

Aanbod

Het aanbod van Litebit.eu is misschien wel het meest uitgebreide van de cryptocurrencies die je in Nederland kunt kopen. Naast de meest bekende munten Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash en Litecoin is het namelijk ook mogelijk om via Litebit.eu tal van altcoins te kopen. Bekende varianten als Ripple, Dash, Dogecoin, maar ook minder bekende varianten waaronder ReddCoin, Artbyte en Digibyte. En wat denkt u van de Gulden! Dit maakt het dus mogelijk om een uitgebreide portefeuille aan te maken. Ook munten die niet echt voor de hand liggen kun je op deze manier een kans geven. Zo voorkom je dat je de boot mist.

 

Bewaren van coins

Het bewaren van je wallet kan op Litebit.eu. Voor het merendeel van de cryptomunten zijn online wallets. Je kan bij het aanschaffen van de cryptocoins dan ook aangeven of je ze wil onderbrengen op de wallet van Litebit.eu.
Even los van de discussie of het veilig is om je cryptocurrencies op een website te laten staan, is dit erg voordelig. Je hoeft je namelijk niet te bekommeren over het aanmaken van een wallet elders. Met name voor beginners op de cryptomarkt is dit wel zo prettig.
De enige coin waar (momenteel) geen wallet voor is, is de Ripple. Deze moet je dus extern aanmaken – en dan bij voorkeur via de software die je van Rippex kan downloaden – en het betreffende adres moet je opgeven na de betaling.

 

Voordelen van Litebit.eu

Even alle voordelen van Litebit.eu op een rijtje:

  • Je kunt snel aan cryptomunten komen;
  • De betalingen verlopen soepel via iDeal;
  • Je kunt je op verschillende niveaus verifiëren, maar ook zonder echte verificatie kun je al instappen (en dat is prettig als je snel wil beslissen om bepaalde munten te kopen);
  • Je kunt je coins beheren in wallets op Litebit.eu
  • Litebit biedt een groot aanbod van altcoins, waardoor je verder kunt kijken dan Bitcoin, Ethereum en Litecoin.

Conclusie

In Nederland kun je via Litebit.eu eenvoudig aan cryptomunten komen. Je kan ze via de website bestellen en bewaren. Maar ook kun je Litebit.eu gebruiken als startpunt voor andere, nog onbekendere munten. Zo kun je eenvoudig Bitcoin en Ethereum aanschaffen en deze doorsluizen naar internationale exchanges. Daar kun je dan voor Bitcoin of Ethereum weer andere munten aanschaffen. Onder meer de bekender wordende munt Stellar Lumens en Ripple zijn op deze manier te verkrijgen.

Sign up for our free daily TradeinCrypto Update

Don't miss any news, backgrounds, analysis, guides and many more info. Subscribe for free now: 
SUBSCRIBE!
Give it a try, it's free and you can unsubscribe anytime.